Het concept: variërende gerechten uit verschillende wereldkeukens

 

WELKE KEUKEN SPREEKT U HET MEEST AAN?

 

Ons All-in concept laat u genieten van gerechten uit de hele wereld waaronder wokgerechten, traditionele pasta gerechten, verse seafood, malse vlees gerechten van de grill en heerlijke salades en desserts vanaf €36,50 per persoon inclusief het nuttigen van alcoholvrije dranken, sappen, koffie en thee, Grolsch tapbier en open wijnen.

Fair Eat Policy: Wij hanteren het FEP vanwege onze verse en daarom beperkte dagvoorraad. FEP wil zeggen dat zodra iemand te eenzijdig (lees: steeds hetzelfde gerecht) eet en daarom het aanbod voor de overige gasten te gering wordt, wij de gast, op een door ons te bepalen moment, mogen vragen andere gerechten te nuttigen. Zoals het in de naam al staat, vinden wij dit de eerlijkste manier voor iedereen.Wereldkeukens

Mediterraans

Van heerlijke carpaccio tot aan lekkere pizza's. Een primeur in Hengelo is onze prijsgekroonde Italiaanse houtskooloven. Ongekend lekker is vlees en groente gegrild op Columbiaans houtskool. Waan uzelf in mediterraanse sfeer.

Seafood

Echte visliefhebbers komen niets tekort dankzij verse oesters, coquilles, sashimi, sliptong, roodbaars en nog veel meer. Loop vooral langs de seafood keuken voor heerlijke verse vis.

Japans

Nigiri of Maki of wellicht beide? Onze eigen sushi-chef maakt ter plekke de lekkerste verse sushi klaar.

Chinees

Onze koks staan met vuur en vlam klaar om verse wokgerechten voor u te bereiden met een saus naar keuze. Laat u gerust adviseren in de vele mogelijkheden.

Grill & teppanyaki

Bij de grill liggen de heerlijkste stukjes vlees op u te wachten. Wat te denken van malse biefstuk van de haas, Franse Entrecote, Australische Kangoeroe steak en zelfs traditionele Chinese Peking eend.

Kinderbuffet & dessert

Speciaal voor de kleintjes onder ons bieden we een speciaal kinderbuffet aan met diverse snacks, pizza, crepes en frites. Qua desserts heeft u de keus uit vele soorten toetjes, zoals gebakjes, mousse, schepijs, verse slagroom en slushpuppies. Een primeur is onze softijsmachine met twee smaken ijs, om zelf te tappen.

Over

All You Can Eat concept

Over

Dineren en opladen

Over

Gratis wifi

Over

Comfortabel met airconditioning